Gastenboek

Aantal berichten: 244

Mama van Mylan*

28 mei 2008 21:33:38
Lieve mama en papa van Jens*,

Bedankt voor jullie berichtje in het gastenboek van onze kanjer Mylan*,
Wat een verhaal van jullie prachtige ventje Jens*, ik heb het met tranen in mijn ogen gelzen en de foto's bekeken. Wat een vechtertje is het zeg!En wat maken jullie een mooie site voor jullie held!!Ik weet zeker dat Jens* en Mylan* heel dikke vrienden van elkaar zijn!

Heel veel liefs Rianne, trotse mama van Mylan*
Kijken jullie ook altijd naar de donkere sterrenhemel??

Armanda

14 mei 2008 07:50:07

Lieve Rian

Bedankt voor je lieve berichtje in Stan* zijn gastenboek. Ik vind het altijd erg fijn als er iemand de moeite neemt om wat te schrijven.
Jullie Jens* is al ruim een jaar een engeltje. Zoals je al schreef, je denkt toch steeds hoe had het kunnen zijn. Zoveel gebeurtenissen waar onze mannetjes bij hadden moeten zijn. Ik vind het zo oneerlijk.
Hoe gaan jullie jongens hiermee om? Voor Niels hoort het er echt bij, we betrekken hem overal bij. Maar ik geloof niet dat hij echt snapt dat zijn kleine broertje eigenlijk bij ons zou moeten wonen. Voor hem woont Stan* bij de steentjes en dat is goed zo denk hij.

Liefs, Armanda

marjolein mama van Gijs

29 april 2008 14:38:56

Lieve mama van jens,

Ik heb misschien nog een mooi idee voor jullie (als jullie dit nog niet weten...) Via www.onlinestarregister.com kun je een ster in het heelal naar iemand benoemen.

Veel liefs marjolein


natascha van der star

24 april 2008 19:27:21
lieve Rian, henri, Gijs en Bram.

Wat een heftig verhaal zeg! Nadat ik je lieve woorden heb ontvangen Rian ben ik gelijk naar deze site gegaan maar wat een verhaal. De tranen lopen over mijn wangen, vooral na het zien van die mooie foto's. Fijn he dat we toch die herinnering hebben en dat onze engeltjes even bij ons zijn geweest?
Ik wil ook jullie heel veel sterkte wensen, meer weet ik op dit moment niet te zeggen, sorry.

Liefs natscha
mama van Sam en Nikki*

Monique

20 april 2008 21:45:28
Lieve Jens,

Vorige week was het alweer een jaar geleden dat we afscheid moesten nemen. Wat vliegt de tijd.
Ik ben naar de kerk geweest en ook even bij je grafje wat er zo mooi bij lag.
Daarna naar je papa en mama en Gijs en Bram. en als je dan ziet hoeveel kaarten ze gehad hebben dan is dat hartverwarmend.

Blijf je vanaf je wolkje goed voor je papa en mama, Gijs en Bram zorgen?

Liefs,
Monique