Gastenboek

Aantal berichten: 244

Gitty mama van Thijn*

03 maart 2009 09:49:40
Lieve Jens*,

Wat ben jij een dapper mannetje geweest zeg.  En wat heeft jou mama goed aangevoeld dat er iets niet goed was met je. Helaas ben je toch een vlinderkindje geworden. Maar nu kun je wel fijn samen spelen met Thijn*.

Lieve Rian,

Allereerst natuurlijk gefeliciteerd met Maud. Het is allemaal zo dubbel he. Een nieuw kindje in je armen sluiten terwijl je Jens er ook zo graag bij had gehad. Weet dat Maud nu het mooiste beschermengeltje heeft wat er voor jullie bestaat.

Liefs,
Gitty mama van Thijn*

Gabrielle

01 maart 2009 13:04:43
Ik kwam met Toeval op jullie site
en heb met tranen in mijn ogen jullie dagboek gelezen
Ik wil jullie nog heel veel sterkte wensen met dit verlies
En heel veel geluk met jullie kleine Maud ,

Jens * Zal over jullie waken !! 

Vee Liefs van Gabrielle uit Blerick

hermke

27 februari 2009 22:17:08
hahaha, die mams van mij.....kent ook echt iedereen, en er word wat afgeklept dan. Ik hoor nog regelmatig van haar, goh kwam die of die nog tegen.
Zo wist ik ook wel van jullie Jens, ben wel eens bij zijn graf geweest zelfs.
En wat grappig dat Puck en Bram nagenoeg even oud zijn, Puck is van de 20e. En ja, die moet ook na de zomervakantie naar school toe....maar dan al in augustus,hahaha. Wij beginnen hier alweer vroeg.
Leuk he dat restaurant van Barbara. Toen ik nog in Leunen woonde c.q. veel thuis kwam, ben ik er erg vaak geweest. Nu al heel lang niet meer, ook niet meer met Barbara gesproken trouwens.
Ik zie eigenlijk weinig mensen van vroeger nog.....sowieso niemand uit Leunen. Ik ben daar ook zo kort op school geweest, alleen de 6e klas he. Uit Venray spreek ik af en toe nog wel eens mensen. En afgelopen weekend ben ik uiteraard nog even carnaval wezen vieren in Venray. De meisjes waren zondag al bij opa en oma en dus de leunse optocht gezien, ik moest toen helaas nog werken. En ik ben maandag nog geweest, in de kindertent en de grote optocht natuurlijk.
groetjes

Hermke

27 februari 2009 00:03:51
Hoi allemaal,
Wat een mooi lief meisje is er bijgekomen, Proficiat.

Ik kwam toevallig op jullie site terecht....ik weet niet of mama het nog weet, maar ik heb vroeger bij jullie mama op school gezeten.

patricia van dooren

25 februari 2009 13:45:12
Hai Lieve Jens

Ik heb gehoord dat jij een groete broer bent geworden van een klein zusje,wat zal jij trots zijn daarboven op je wollukje .
Wil je je papa en mama en Bram en Gijs ook van mij feliciteren,en waak maar over iedereen he manneke.
Je word heel erg gemist lief manneke,en voor mama is het erg dubbel,zeg maar tegen mama dat ze altijd mag komen kletsen bij mij als ze dat nodig heeft.

 je van ons