Gastenboek

Aantal berichten: 244

Rene, Miranda,Rick ,Dana,Luuk

10 april 2011 14:39:49
Goedemiddag Lieve Jens,

Wij willen jou feliciteren met je verjaardag.Maak er maar een mooi feestje van met je vriendjes en vriendinnetjes bij de sterretjes.  En natuurlijk blijf je voor ons altijd het speciale neefje. We zullen straks nog even naar je sterretje zwaaien. EN we missen je nog steeds.

Ome Rene,tante Miranda ,je neefjes Rick,Luuk en je nichtje Dana

Bert, trotse vader van Roan* en Emiel

10 april 2011 13:31:32
Lieve Jens, gefelicteerd met je jaardag.

Maak er maar een mooi feestje van met de andere vlinderkindjes, gezien het weer moet dat lukken. En als het vanavond helder is straal dan maar net even iets meer als anders aan de hemel zodat we je kunnen zien.

felicitaties van Bert en vlinderfelicitaties van Roan*


oma peukie

10 april 2011 11:42:03
lieve jens
ik stuur je vandaag mijn hart
per luchtexpresse over de wind
omdat je vandaag jarig zal zijn, en ik wil
dat je in de hemel ook cadeautjes vind
mijn hart aan een ballon
met een speciaal bericht
je mama en papa houden van jou, missen je, en ik
als ik je even wil zien . dan doe ik gewoon mijn ogen even dicht
en denk ik aan jou


fijne engelen verjaardag jens
blaas kusjes voor jou
oma van jason damme

Danny, mama van Hannah, Lotte, Emma en Joep*

10 april 2011 11:22:08
Lieve Jens*,

Vandaag zou je 4 jaar geworden zijn............zonder slingers, kadootjes, taart met 4 kaarsjes erop. Wij wensen je ouders, je broers en kleine zusje heel veel sterkte toe, want zo'n dag als vandaag en de komende dagen valt erg zwaar. Ik hoop dat je daarboven wel een leuk feestje zult hebben en onze Joep* zal dan ook wel bij je zijn.

Heel veel blaaskusjes van ons allemaal

Kim en Remi*

10 april 2011 10:38:19
Lieve mama van Jens,

Bedankt voor jullie lieve berichtje. Wat was jullie Jens* ook een prachtig mannetje!
Het geeft me wel hoop als ik zie dat jullie nog 2 gezonde kindjes daarna hebben gekregen.
Ik hoop zo dat ons ook nog nieuw geluk gegund is...Niet om Remi te vervangen uiteraard, maar om onze liefde en zorg te kunnen geven.

Liefs Kim en een vlinderkusje van Remi*